На Закарпатті створили “Карпатську лігу сильних людей”

До цієї організації силачів увійшли учасники знаного в Україні й за кордоном ужгородського силового турніру «Карпатський Медвідь».
«Карпатська ліга сильних людей» започаткована майже рік тому, офіційно зареєстрована у липні. Голова ліги Іван Григоровський (старший) на зустрічі із журналістами підмітив, що метою «Карпатської ліги сильних людей» є підтримка силових видів єдиноборств та пошук нових «стронґменів». Аби молодь могла тренуватися на чистому повітрі, піднімати важкі гантелі, валізи, скинути порцію адреналіну та негативні емоції.

Іван Григоровський (молодший), засновник і головний організатор турніру «Карпатський Медвідь» і триразовий його переможець, наголосив, що основна мета ліги – проведення не лише турніру «Карпатський Медвідь», а й створення у майбутньому інших турнірів, поширення їх у Сваляві, Берегові та Іршаві. Хлопці-«медведі» також радіють з того, що до них підходить молоде покоління силачів, котре вже об’єднав юнацький турнір «Юніор-стронґмен» серед юнаків від 15 до 18 років.

Павло Білецький, “Високий замок”