Троє хлопців зґвалтували дівчину брудним віником

Збоченці заради сексуальної втіхи ґвалтували дівчину брудним віником, гілкою від дерва і під кінець, закидали її камінням.

Як повідомляють співробітники міліції, сидячи у барі на Миколаївщині, дві подруги розмовляли і не помітили, що до них приєдналась чоловіча компанія. Через деякий час двоє прибічників із цієї компанії вже пропонували дівчатам продовжити вечір разом, на що дівчата погодилися.

Проте, веселощі тривали недовго. Після чергової випитої пляшки, чоловіки почали непристойно чіплятися до однієї з дівчат, але у відповідь отримували відмову.

Не маючи наміру стримувати свої хтиві потреби, чоловіки придумали причину, як змусити дівчину підкоритися їх вимогам.

Для цього вони звинуватили дівчину в тому, що вона нібито вкрала у одного з них золотий ланцюжок і тепер повинна, так би мовити, “відпрацювати” його зникнення сексуальними послугами.

В свою чергу, дівчина не очікувала такого нахабства зі сторони “кавалерів” і почала з ними сперечатися. Обурення дівчини не вплинуло на поведінку п’яних чоловіків, а навіть спровокувало до більш жорстоких дій. Більше того, дівчина їх цікавила лише як об’єкт для задоволення сексуальних потреб. Нічого не пояснюючи, троє чоловіків підхопили дівчину під руки і потягли у двір бару, де знаходився туалет.

Саме там вони змусили дівчину вступати з ними в статеві стосунки неприродним способом. Відмова в сексуальних послугах неадекватно вплинула на нетверезий мозок нахаб і вони почали роздягати дівчину. Знявши з неї одяг, і викинувши його через паркан, зловмисники знову змушували дівчину вступити у статеві стосунки, застосовуючи фізичну силу.

Коли дівчина почала опиратися, молодики ще більш жорстокіше почали ґвалтувати дівчину брудним віником, який потрапив їм під руку. Згодом віника їм було мало, і знущання продовжили вже за допомогою дерев’яної гілки.

Коли хлопцям набридла така одноманітність, вони вигадали ще один метод знущань. Ґвалтівники одягли своїй жертві на голову відро і почали жбурляти по ньому камінням. Коли в напівпритомному стані дівчина вже впала біля паркану, чоловіки продовжували кидати в неї каміння, а на завершення свого жахливого дійства всі разом справили на дівчину свої природні потреби.

Навіть після того, як чоловіки, залишили свою жертву і розійшлися по домівках, жахи для дівчини не закінчилися. Майже три місяці після такого жорстокого зґвалтування дівчина провела в лікарні, переживши при цьому три операції. Деякий час ґвалтівники, нібито нічого не сталося, ходили на роботу і відвідували той же бар.

Наразі всі троє підозрюваних затримані і перебувають під вартою, даючи правдиві свідчення.

tsn.ua