Осінній сезон в Ужгороді відкривається кулінарним шоу і концертом легендарного «Акваріума»

Борис Грєбєнщиков і компанія зіграють на кулінарному шоу в Ужгороді, де представлять публіці програму «День радості».
У рамках народних гулянь, які відбудуться 5 серпня в Ужгородському амфітеатрі, організатори масштабного дійства під назвою «Карпатський рататуй» представлять публіці яскраве кулінарне шоу, під час якого найкращі кухарі Ужгорода та всього Закарпаття будуть готувати м’ясні (та й не тільки) страви на вогні.

Це дійство, яке розпочнеться о 15-ій годині, уже варте уваги, але особливий інтерес для тих жителів Ужгорода, які побажають відвідати амфітеатр у неділю, може полягати й у насиченій музичній програмі, кульмінацією якої стане виступ легендарного поета і музиканта Бориса Грєбєнщикова і його гурту «Акваріум».

Очікується, що крім постійних учасників культового рок-гурту, під час концерту «Акваріума» на сцену вийдуть і запрошені музиканти, зокрема, ірландський флейтист Брайан Фенніґан. Гурт представить свою нову концертну програму «День радості».

Виступ «Акваріума» розпочнеться о 21:00.

Крім музикантів з російського Петербургу, у програмі заявлені виступи кращих рок-гуртів Закарпаття, зокрема, «Tango Tempo», «Земля Королеви Мод», «9-й калібр». Крім музичної програми, глядачів очікує вогняне шоу, різноманітні атракціони і чимало конкурсів, в яких можна буде виграти пам’ятні призи.

Організатори свята, яке очікує на всіх ужгородців та гостей міста 5-го вересня, наголошують – це лише перша подія, яка відкриває сезон, і обіцяють наступні цікаві події…