Закарпаття: У Нижньобистрівську школу-інтернат завітали податківці

У загальноосвітній школі-інтернаті, що у Хустському районі, виховується близько двох сотень дітей-сиріт та напівсиріт, а також дітей з малозабезпечених сімей.Традиційно на свято 1 дзвоника до  Нижньобистрівської загальноосвітньої школи-інтернат завітали начальник Хустської ОДПІ Михайло Русняк, заступник начальника інспекції Любомир Петровський та член Громадської ради при Хустській ОДПІ Людвіг Імре.

Щирими посмішками, теплими вітаннями зустріло подвір’я  Нижньобистрівської школи-інтернату чудове свято – День знань. Старт традиційно дала урочиста лінійка, на якій начальник Хустської ОДПІ Михайло Русняк привітав усіх вихованців інтернату та вчителів з початком нового навчального року. Побажав учням сміливо йти по життю, оволодівати знаннями, збагачуватись духовно та фізично, самоутверджуватись, щоб згодом творити майбутнє добрими і корисними справами. Освітянам  – успішної, результативної, плідної роботи, а учням – хороших оцінок і відмінних знань.

Податківці завжди  приходять на свято з подарунками. Не відступили від своїх традицій і цього року. За підтримки членів Громадської ради при Хустській ОДПІ для вихованців школи-інтернату були придбані та вручені комплекти шкільної форми, футбольні, волейбольні м`ячі, інший спортивний та ігровий інвентар.

nedilya.at.ua