Закарпаття: Влада і ветерани Мукачева віддали шану воїнам-визволителям

На відзначення 65-ї річниці закінчення Другої світової війни виконком Мукачівської міської ради провів ряд заходів, спрямованих на відзначення цієї пам’ятної для нашого народу дати. Зокрема, 2 вересня, у четвер, керівництво міста на чолі з міським головою Золтаном Ленд’єлом разом з головами міських ветеранських організацій поклали вінок до Обеліску воїнів-визволителів в центрі Мукачева.
Після цього в міській Ратуші відбулася зустріч Золтана Ленд’єла та його заступника Михайла Лабоша з ветеранами війни, на якій хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих, тих хто не повернувся з війни. Учасники зустрічі поділилися своїми спогадами про буремні роки своєї молодості, згадували про бойових побратимів, з якими пліч-о-пліч доводилося здобувати таку важку Перемогу.

Міський голова поінформував присутніх про найважливіші питання, над якими зараз працює міське керівництво та плани на найближчу перспективу. Було підкреслено, що проблеми наших ветеранів, інших людей похилого віку були і будуть у центрі уваги міської влади.

А ветерани висловили ряд слушних пропозицій, спрямованих на подальше покращення комфортності проживання у нашому місті, а також вдячність керівництву міста за проявлену турботу. Вони також заявили про підтримку нині діючого міського голови та його політичної команди з партії Єдиний Центр, яка постійно, а не тільки перед виборами піклується про інтереси міської громади.

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому, Мукачево.net