Вакарчук напише пісню для Євро-2012

Лідер гурту “Океан Ельзи” і громадсько-політичний діяч Святослав Вакарчук хоче створити пісню до Євро-2012. За словами Вакарчука, для нього є цікавою ідея створити пісню до Євро-2012 і “музично долучиться” до турніру. Але детальніше співак розповідати не став.
“Я сподіваюсь, що у якості офіційного “друга Євро-2012″ у мене будуть якісь приємні обов’язки, які будуть стосуватися зокрема і появи на стадіоні”, – додав Вакарчук.

Музикант зізнався, що любить футбол, але він для нього є цікавішим, як для вболівальника.

“Футбол, як на мене, непередбачуваніший і стратегічніший. Я дуже переживаю, коли дивлюсь футбол на стадіоні. Коли я дивився матч “Карпат” у Стамбулі, на відміну від більшості, що кричала, я тільки стиснув кулаки і чекав, коли це все закінчиться. І врешті, коли ми стали переможцями, я дав волю емоціям. Тобто, я намагаюсь тримати всі емоції на кінець”, – розповів співак.

Нагадаємо, що 3 вересня у Києві відбулася офіційна презентація проекту “Друзі Євро-2012”, на якій було представлено чотирьох відомих українців, які отримали статус “друга” чемпіонату.

Честь стати першими українськими представниками в новому проекті випала президенту Національного Олімпійського комітету (НОК) України, Герою України, олімпійському чемпіону Сергію Бубці, президенту Федерації легкої атлетики України, члену Міжнародного Олімпійського комітету, дворазовому олімпійському чемпіону Валерію Борзову, музиканту, вокалісту, лідеру гурту “Океан Ельзи” Святославу Вакарчуку та засновнику найпопулярнішого дитячого видавництва України “А-ба-ба-га-ла-ма-га” Івану Малковичу.

ТСН