Site icon zakarpatpost.net

Віталій Кличко зайнявся будівництвом на Закарпатті. Партійним!

Закарпатський обласний осередок партії «УДАР», очолюваної Віталієм Кличком, прискорив партійне будівництво на території області.  Голова закарпатської організації Євген Ярина під час зустрічі з керівниками районних осередків, сказав, що нова політична сила має власні резерви для того, щоб отримати достатню підтримку на виборах.
За його словами на успіх впливає кілька факторів. По-перше, популярність лідера партії не лише як спортсмена, а й як молодого політика право-центристського спрямування, який  досі не давав підстав для розчарувань, а по – друге, багато прихильників демократичного табору вже не вірять у дієвість дотеперішніх мегаблоків і приглядаються до новітніх політичних проектів. Завдання нашої сили доказати, що партія “УДАР” готова взяти на себе відповідальність у вирішенні соціально-економічних проблем.

Серйозний старт партії можна ще пояснити подальшими перспективами – експерти уже зараз говорять про чемпіона  світу Віталя Кличка як про майбутнього кандидата на президентський пост. Тож партійні осередки “Українського демократичного альянсу за реформи” будуються всерйоз і надовго.

С.Король, Закарпаття online

Exit mobile version