Голова Закарпатської ОДА зізнався, чого найбільше чекає від Президента Януковича

Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида пояснив причину кількаразового перенесення візиту Президента України до Закарпаття. Крім того, закарпатський губернатор зізнався, вирішення яких саме проблем він, насамперед, очікує від Віктора Януковича. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу «Тиса-1»:
– Президент останнім часом здійснив ряд закордонних поїздок. Зокрема,
відвідав Німеччину та Китай. Віктор Янукович також брав  участь у засіданнях парламенту та Ради Регіонів. Через це кілька разів змінювалися його плани щодо відвідин нашого краю. Але він однозначно заявив, що найближчим часом збирається відвідати усі регіони країни, в тому числі й Закарпаття. Від візиту керівника держави очікую, насамперед, вирішення першочергових проблем краю. Такими, на мою думку, є ситуації, що склалися на Солотвинському солеруднику та золотовидобувному підприємстві у Мужієві. Не виключаю також, що під час візиту Президента підніматиметься тема підготовки до Євро-2012.

Повну версію інтерв’ю з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою можна буде подивитися в суботу, 11 вересня, на телеканалі Тиса-1. Початок о 19.00. Повтор програми – у неділю, о 21 годині.

KarpatNews.in.ua