Закарпаття: Юні “зірки” Мукачева поїдуть на фестиваль “Червона Рута”

Як уже повідомлялося, 4 вересня в місті Ужгороді в приміщенні обласного українського музичного драматичного театру відбувся обласний відбірковий тур XII Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута».
Серед багатьох його учасників були представлені гурти та індивідуальні виконавці з міста Мукачево. Високопрофесійне журі, до якого увійшов і наш земляк, автор і виконавець Ігор Білик, мало нагоду оцінити талановиту молодь нашого краю, віддавши пальму першості найкращим. І хоча цілий день пройшов у творчій напрузі та великому бажанні кожного пройти до фіналу, вдалось це не всім.

Приємно, що фіналістом відбіркового туру серед вокалістів – виконавців поп-музики і як автор-виконавець стала учениця ЗОШ № 13 з м. Мукачева Мирослава Вербищук. А в резерв фіналістів фестивалю в жанрі рок-музика потрапили мукачівський гурт «Мій останній танок» та учениця ДШМ №1 ім. С.Мартона – Яна Сікомас. Цей факт знову підтверджує те, що в Мукачеві зростає творча молодь, з чим ми їх і вітаємо.

Ірина Петрус, головний спеціаліст відділу культури Мукачівського міськвиконкому

“Мукачево.нет”