Приєднуйтесь до таких же успішних людей, як Ви!!! І ставайте ще кращими!

Ставайте членом дисконтного клубу «KING’S CARD» («Королівська Карта») – це об’єднання провідних успішних та процвітаючих фірм, підприємств і організацій у сфері товарів і послуг.

Закарпатський дисконтний клуб «Королівська Карта» – це універсальна програма знижок, яка об’єднує найкращі заклади Ужгорода й області.

«Королівська Карта» пропонує картки, які дають можливість Вам отримувати знижки у всіх точках продажу товарів і послуг фірми-партнера по всій території України. Партнерами нашої широкої мережі є: фірми, ресторани, кафе, бари, підприємства, готелі, туристичні бази відпочинку,сауни, бані, аквапарки,спортзали, нічні клуби, автосалони, автокомплекси, автосервіси, мойки.

Клуб зарошує Вас до співпраці! Приєднуйтесь до нашої команди!

Клієнтом клубу може стати кожен – для цього потрібно лише придбати дисконтну картку, яка автоматично дає вам право на отримання знижки в мережі установ, які являються членами чи партнерами дисконтного клубу.

Керуючись у повсякденній роботі лозунгом «Все найкраще – клієнтам!», партнери нашого клубу розробили системи лояльності як для постійних, так і для нових клієнтів. І всі ці системи об’єднуються в одній дисконтній програмі «KING’S CARD».

Щоб стати нашим партнером, придбайте дисконтну Королівську Карту, яка відкриває своєму власнику безліч додаткових можливостей.

Існує два види Королівських Карт:

«Classic» – надає знижки від 3% до 10%. Вартість Карти – 100 грн. на рік.

«Vip» – знижки від 10% і більше. Вартість такої Карти – 150 грн. на рік.

Крім того, Картка може використовуватися в якості квитка чи флаєра для участі в різних акціях чи урочистих заходах, які будуть проводитися учасниками дисконтного клубу. Як правило, Картки дійсні протягом року, після чого робиться їхня платна заміна.

Дисконтна картка вже стала традиційною ознакою фінансового благополуччя, престижу й достатку. Володарі таких карток – більш мотивовані споживачі товарів і послуг. Отримавши картку, вони проявляють велику зацікавленість у придбанні товарів і послуг у бізнес-партнерів Клубу. Вже сам факт наявності дисконтної картки у клієнта, вказує на її платоспроможність.

Про правила користування королівськими Картами детально читайте на сайті   www.kings-club.com.ua 

Місія «KINGS CARD» – допомагати партнерам Клубу найбільш ефективно розвивати свій бізнес, завдяки співпраці з компанією «Королівська карта». Також у мережі клубу діє програма лояльності «обмін клієнтів», що теж має безліч переваг, адже сприяє розширенню вашого бізнесу, впливу й популярності.

Інтернет-сайт «KING’S CLUB» існує в Ужгороді майже рік, а його партнерами вже стали 15 процвітаючих фірм і підприємств різної сфери діяльності. Серед них мережа кафе «Тотем», магазини «Монарх» та «Зіна» і багато інших.

Щодня на наш сайт заходить велика кількість відвідувачів, щоб більше дізнатися про програму «Королівська карта».

Зацікавились? Заходьте і Ви!

Адреса сайту www.kings-club.com.ua

«KINGS CLUB» – це система знижок, велика мережа, котра об’єднує найкращі заклади Закарпаття, які мають стабільну репутацію, цінують свій імідж і постійно піклуються про якість послуг.

Контакти: з питань реклами і розміщення багерів на сайті звертайтеся за телефоном 050-766-93-08 або пишіть на ел. пошту info@kings-club.com.ua

Приєднуйтесь до нашої команди професіоналів! Зробіть свій бізнес успішнішим!