У закарпатському “Камелоті” блондинки перемогли брюнеток

У пятницю, 10 вересня, в обласному центрі Закрапаття місті Ужгороді відбулась друга частина наймасштабнішого проекту Ужгорода – “Блондинки проти брюнеток”.

У першому проекті перемогу здобули блондинки, які за перемогу отримали путівки на екскурсійний тур в Європу. Цього ж разу оновлений склад брюнеток в комплексі “Камелот” спробував довести всім присутнім, що вони все ж таки кращі. До журі було запрошено виключно чоловічу компанію: власника комплекса “Камелот” Романа Мегелу, співака, соліста гурту “Віном” Олександра Сабадоша, “Містера Ужгород 2010” Норберта Федаку, DJ Raev та голову правління Творчого центру “StarTime” Владислава Лакатоша.

Дівчата змагались в танцях, вгадували мелодії та відповідали на запитання, розпивали на швидкість шампанське та приготували для журі прекрасні коктейлі. Перший вихід дівчат в сукнях від бутіка “Париж” вразив всіх присутніх в залі, і вони вболівали дуже гаряче. Незрівняний стиль дівчат доповнив неперевершений макіяж від салону краси “Батерфляй”. Спортивний вихід від магазину “Мегаспорт” та вихід в купальниках від салону “Каприз” змусив серця вболівальників битися частіше.

На закінчення було найцікавіше — жіночий армреслінг. Чоловіча частина гостей навіть привстала з місць, щоб побачити все детальніше. За підсумком балів, як визначили члени журі, перемогу здобули блондинки.

Шоу-проект відбувався за підтримки депутата обласної ради Володимира Чубірки, який завжди з готовністю підтримує молодіжні проекти для нашої талановитої молоді, тижневика “Європа-центр” та інформаційного партнера — Закарпаття онлайн.

Отож, готуємося до наступної частини проекту. 9 жовтня в Ужгороді відбудеться дійсно масштабне шоу – “Блондинки проти брюнеток 3: Ужгород — Львів”. До обласного центру Закарпаття приїдуть 5 чарівних блондинок зі Львова, які змагатимуться з нашими брюнетками. Не пропустіть це дійство, адже буде дійсно цікаво. Стежте за інформацією та афішами.

Прес-служба Творчого центру “StarTime”, Закарпаття online