Закарпаття: 19 вересня відбудуться Міжнародні легкоатлетичні змагання “Ужгородська десятка”

19 вересня 2010 року у місті Ужгород відбудуться міжнародні легкоатлетичні змагання “Ужгородська десятка”.Головною метою спортивного змагання є пропаганда здорового способу життя, інтеграція молоді в соціум шляхом участі у спортивно-масових заходах, розвиток та популяризація спорту, благочинний збір донорської крові.Проведення заходу з ціллю привернути увагу людей інших міст України та з поза кордону до соціальних проблем міста Ужгород та Закарпатської області.

У рамках акції планується:проведення пробігу на дистанції 4км. і 10 км. у двох вікових категоріях до 35 років і після 35 років та додатково невеликі дистанції різної довжини для дітей та людей із особливими потребами; концертно розважальна програма за участі виконавців та діячів краю; різноманітні конкурси, вікторини, спортивні майстер класи тощо.

За словами організаторів, цьогоріч узмаганнях візьмуть участь орієнтовно 500 закарпатців. Всіх учасників буде забезпечено харчуванням та безалкогольними напоями.

Довжина пробігу: 2 кола – 4 км.; 5 кіл – 10 км.

Маршрут: пл. Тетральна – вул. Корзо – наб. Незалежності – Транспортний міст – Київська наб. – Пішоходний міст .

Всю територію вздовж траси, а також учасників пробігу будуть охороняти міліція та волонтери. Рух автотранспорту на вулицях буде перекрито. На місці змагань будуть присутні медики та карети швидкої допомоги.

Оргкомітет