Ужгород: Благодійники презентували юним футболістам новеньку форму

Юні футболісти Ужгородського політехнічного ліцею-інтернату розпочинають осінньо-зимовий сезон з приємної новини. Аби дітям гралося краще, благодійники презентували молодій команді новеньку спортивну форму та інвентар.Команда ліцею одна з кращих – володар кількох чемпіонських титулів. Аби ні чим, крім гри, юні футболісти не переймались, комфортні умови для тренувань створюють небайдужі до спорту люди. За кошти благодійників перспективна команда отримала і власний тренувальний майданчик, й інвентар. Сьогодні – черговий подарунок – новенька спортивна форма.

Талановиту молодь треба усіляко підтримувати, вважає регіонал, депутат обласної ради Олег Адамчук: – Це просто жест доброї волі. Адже особливо приємно, коли бізнес думає про дітей. Сам виховую трьох синів, тому добре розумію, наскільки важливим є спорт та фізична культура. А так як держава сьогодні не має змоги створити належні умови, ми від імені бізнесу робимо це самі.

– Ми вважаємо, що це базова підростаюча команда дитячої юнацької спортивної школи. І таких перспективних футболістів ми відбираємо для гри в професійних клубах – вони майбутнє українського футболу. Тож маємо їх всіляко підтримувати – переконаний меценат Богдан Андріїв.

У тому, що якісна форма допомагатиме грати і вигравати не сумнівається тренер команди Микола Фанта: – Думаю, що з такою прекрасною формою, вони будуть виявляти ще більше ентузіазму, більше систематично тренуватись. А це, без сумніву, вплине на результат команди.

До речі, хороша спортивна форма, задоволення не з дешевих – один комплект вартує близько 400 гривень. На додачу воротарю команди вручили новенький шкіряний м’яч.

Ірина БОНДАРЕНКО, прес-служба Олега Адамчука, KarpatNews