Ужгород: Координаційна рада молодих юристів Закарпаття розглянула прийняла в свої ряди провідних адвокатів регіону

15 вересня в Ужгороді в малому залі Закарпатської обласної ради Координаційна рада молодих юристів при Головному управлінні юстиції у Закарпатській області провела чергове засідання, за участю в.о. заступника начальника управління – начальника відділу державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи, правової освіти та систематизації законодавства Головного управління юстиції у Закарпатській області Любов Митровки та провідного спеціаліста Головного управління юстиції у Закарпатській області, відповідального секретаря ради – Владислава Товтина. Відкрив засідання – голова ради Назарій Головацький.

Відповідно до порядку денного, на даному засіданні було розглянуто три питання, а саме:

1. Внесення змін до складу Координаційної ради молодих юристів Закарпатської області при Головному управлінні юстиції у Закарпатській області.
2. Обговорення заходів, що планується провести в рамках Тижня правових знань, приуроченого до Дня юриста з 4 по 8 жовтня 2010 року.
3. Різне.

Координаційна рада молодих юристів Закарпатської області прийняла рішення про внесення змін до складу ради. Зокрема, до складу ради було прийнято провідних адвокатів області, працівників територіальних органів виконавчої влади, молодих юристів-науковців і практиків.

Крім того, Координаційна рада молодих юристів Закарпатської області обговорила та затвердила План проведення тижня правових знань, приурочений до Дня юриста, який відбудеться з 4 по 8 жовтня 2010 року.

Головне управління юстиції у Закарпатській області