В Ужгороді лунають вибухи у помешканнях місцевих бізнесменів

16 вересня близько першої години ночі в обласному центрі Закрапаття місті Ужгороді прогримів потужний вибух. Як стало відомо, вибух пролунав в будинку по вулиці Боженка, 20 де мешкає відомий закарпатський бізнесмен. В сферу його діяльності входить торгівля пальним та іншими паливо-мастильними матеріалами. Людські жертви відсутні, постраждали – шибки та пошкоджено фасад будинку бізнесмена. Переляк сусідів за таких обставин не варто брати до уваги, коли йдеться про політику. Адже, вибух стався напередодні місцевих виборів. Так вже у нас заведено однією сумнозвісною родиною.

Тому у загалу як і у силовиків є декілька версій. Одна з них політична, друга – кримінальна. Останню пов’язують із залякуванням бізнесмена представниками політичної сили, абревіатура котрої у народі співзвучна зі словом так званої ненормативної лексики, що тлумачиться як повний «кінець», за відмову дати гроші на вибори. Такий здогад має під собою цілком конкретне підгрунття. Особливо, якщо згадати, що до всіх так званих «вибухових» операцій були причетні особи, які мали відношення до кола, що нині обособлює політичну силу про яку йде мова вище.

Крім того, всі попередні вибухи об’єднує, дякувати Богу, цілковита відсутність людських жертв. І не тому, що виконавці вірять у Бога, а тому, що всі ці операції так зрежисовані.

Можливо, має право на існування друга версія та вона як водиться у таких випадках, помирає щойно народившись.

Зранку на місці події працюювала експертно-криміналістична група МВС.

КліпНьюс.info