Закарпаття: В УжНУ відбувся кулінарний фестиваль-конкурс “Студентський смак”

У четвер в с. Оріховиця Ужгородського району під відкритим небом змагалися студенти-суспільники Ужгородського національного університету в приготуванні плову на відкритому вогні. Організатором такого другого в Ужгородському національному університеті кулінарного фестивалю-конкурсу “Студентський смак” виступив факультет суспільних наук.

У змаганні взяли участь студенти усіх курсів факультету суспільних наук, котрі змагалися у приготуванні цієї страви. Кожна з команд мала свій рецепт та автентичність приготування. Після завершення кулінарних композицій до дегустації приступило досвідчене у цій справі журі, котре після смакування й виголосило переможців. Так, за результатами конкурсу найкраще з цим завданням справилася команда першого курсу майбутніх психологів котра в приготуванні витримала усі критерії, котрі при врученні призів виголосило журі.

Декан факультету Юрій Остапець подякував організаторам, меценатам, студентам та присутнім, котрі взяли участь в конкурсі “Студентський смак” й відзначив, що такий зорганізований захід факультет суспільних наук УжНУ буде проводити й надалі.

Прес-служба УжНУ