“Губернатор” Закарпаття зустрівся із Генконсулом Угорської республіки в Ужгороді

У середу, 22 вересня, керівник краю Олександр Ледида та голова обласної ради Михайло Кічковський зустрілися з Генеральним консулом Угорської республіки в м. Ужгород Вілмошем Сіклаварі.

Дипломатична місія Вілмоша Сіклаварі, який працював Генконсулом Угорщини в Ужгороді упродовж п’яти років, закінчується 30 вересня. Тож сьогоднішній візит на Закарпаття став останнім офіційним. Олександр Ледида подякував генеральному консулу за роботу:

– Можу впевнено сказати: сьогодні найбільше результатів, корисних для Закарпаття та його жителів, принесла саме співпраця з Угорщиною. Навіть, якщо виникають проблемні питання, до прикладу, стосовно віз, не сумніваємося – вони будуть почуті та вирішені. Усе це стало можливим, багато в чому, і завдяки вашій відданій праці задля розвитку українсько-угорських відносин.

Разом з тим, Вілмош Сіклаварі пообіцяв і надалі робити все від нього залежне, аби сприяти розвитку міждержавних відносин:

– Один з кращих періодів життя я провів саме на Закарпатті. Тому мені надзвичайно приємно, що наша співпраця принесла конкретні результати.

Наприкінці зустрічі Олександр Ледида вручив генконсулу нагороду за розвиток міждержавних відносин, а Михайло Кічковський подарував  Вілмошу Сіклаварі іменний годинник обласної ради.

Прес-центр Закрапатської ОДА