Закарпаття: Сьогодні в Ужгороді відкривається виставка «Тур’євроцентр – Закарпаття 2010»

23 – 25 вересня на базі Ужгородського замку та Закарпатського музею народної архітектури та побуту проходитиме IX Міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2010». Відкриття виставки об 11 год. 30 хв.

Організаторами Днів туризму на Закарпатті виступають Закарпатська обласна державна адміністрація, обласна рада, Асоціація туристичних підприємств Закарпатської області, обласний центр розвитку сільського зеленого туризму.

Особливістю цьогорічної виставки-ярмарки буде широкомасштабна презентація санаторно-курортного, туристично-рекреаційного та готельного потенціалу Закарпатської області.

Учасники матимуть нагоду налагодити контакти з майбутніми партнерами, укласти угоди про співпрацю.

Тематичні розділи виставки-ярмарки включатимуть внутрішній і закордонний туризм, гірськолижні центри, сільський туризм, спортивне спорядження, супутні послуги і товари для організації відпочинку та туризму, банківські, страхові, транспортні послуги.

Крім цього, окремо будуть представлені інвестиційні проекти та комерційні пропозиції в галузі туризму та рекреації, в тому числі – туркомплекси, проекти з розбудови інфраструктури.

nedilya.at.ua