Ужгород: “Єврокар” пропонує Skoda Fabia New FL за спеціальною ціною

Компанія «Єврокар», офіційний постачальник автомобілів Skoda в Україні, пропонує унікальну можливість придбати автомобіль Skoda Fabia New FL за спеціальною ціною. Акція дійсна по всій дилерській мережі «Єврокар» з 22 вересня по 31 жовтня 2010.
Мінімальна вартість Skoda Fabia New в комплектації Classic становить 12119 доларів США. При цьому, в базову комплектацію входять сталеві диски “COMOPOS” 5Jx14 “4шт., Іммобілайзер, подушка безпеки водія, два регульованих по висоті ременя безпеки спереду з триточкової фіксацією і натяжітелем, три автоматичних триточкових ременя безпеки ззаду, два регульованих по висоті підголівника спереду, підготовка для кріплення двох дитячих сидінь з системою безпеки ISOFIX на задньому сидінні, задні протитуманні фари, 3-й стоп-сигнал, пакет “погана дорога”, регулювання рульової колонки в двох площинах, тахометр з електронними годинами, підсвічування багажного відділення, петлі для кріплень в багажному відділенні, підготовка для багажних рейок, AERO-склоочисники вітрового скла, омивач та очисник заднього скла, обігрів заднього скла, запасне колесо із сталевим диском, центральний замок з системою SAFETY, електросклопідйомники передні, радіопідготовка – 4 динаміка, подкрильнікі передні і задні, задні бризговики.

Skoda Fabia є однією з найпопулярніших моделей в Україні. Автомобіль Skoda Fabia першого покоління з’явився на українському ринку наприкінці 1999 року і став одним з лідерів продажів українського автомобільного ринку. Виведення на ринок України Skoda Fabia New відбувся в середині 2007 року, оновлена модель відразу завоювала серця тисяч автолюбителів.
Фейсліфтінговая версія Skoda Fabia вперше була представлена на автосалоні в Женеві в березні 2010 року. Оновлена Skoda Fabia має більш свіжий дизайн, поліпшену обробку інтер’єра, а також ряд технічних модифікацій. Оновлення торкнулися радіаторну решітку і передні фари, які роблять горизонтальну лінію передньої частини автомобіля ще більш виразною. Незважаючи на динамічність, Fabia не втратила своєї елегантності, при цьому автомобіль виглядає більш впевнено, зріло і виразно. Характерні популярні та пізнавані риси автомобіля залишилися колишніми. Крім нового “обличчя” Fabia отримала ряд технічних інновацій, а саме оновлене портфоліо сучасних двигунів. Однією з головних характеристик нових двигунів є зниження викидів CO2 в атмосферу і споживання палива.

Кількість автомобілів обмежена. Більш детальна інформація в дилерських салонах ТОВ “Єврокар”.

Довідка: ТОВ “Єврокар” – офіційний постачальник автомобілів Skoda в Україні. Підприємство працює з березня 2002 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія “Єврокар” надає послуги через дилерську мережу, яка покриває всю територію України і має сертифікати якості Skoda Auto as Skoda Fabia є однією з улюблених моделей українських автомобілістів. Автомобіль Skoda Fabia першого покоління з’явився на українському ринку наприкінці 1999 року і став одним з лідерів продажів українського автомобільного ринку. Виведення на ринок України Skoda Fabia New відбувся в середині 2007 року, оновлена модель відразу завоювала серця тисяч автолюбителів. Серед переваг Skoda Fabia New – висока якість, першокласне обладнання, унікальний дизайн і організація внутрішнього простору.

Єврокар