Закарпаття: На стадіоні у Берегові відкрився дитячий спортмайданчик зі штучним покриттям

Вчора спортивний комплекс Берегівського стадіону «Дружба» став володарем ігрового майданчика, аналогів якого немає на Закарпатті. Завдяки спеціальному штучному покриттю діти молодшого і старшого шкільного віку можуть грати в футбол та інші ігрові види спорту незалежно від погодних умов.
Це перший із 19 запланованих штучних полів, які відкриються цього року в рамках державної програми з облаштування спортивних майданчиків зі штучним покриттям, коли на паритетних засадах здійснюється фінансування з державного бюджету та залучених спонсорських коштів. Наступним населеним пунктом, що отримає універсальний спортивний майданчик, стане село Яноші Берегівського району. Загалом планується відкрити по області 40 таких об’єктів.

Урочисте відкриття штучного зеленого поля відбулося за участі обласного та районного керівництва у рамках  47 Міжнародного фестивалю “Дружба без кордонів”, який цього року отримав нову назву “BEREG FEST 2010”.

Першими випробувати переваги штучного покриття випало учасникам кубку “BEREG FEST OPEN” з міні-футболу, який розпочався відразу після перерізання червоної стрічки.

Оксана Чужа, фото автора, Закарпаття онлайн