Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида — №1 у виборчому списку регіоналів до Закарпатської обласної ради

У понеділок регіонали Закарпаття провели партійну конференцію. За її результатами стало відомо, хто саме найближчим часом поведе в “бій” одну з найпотужніших політичних сил краю – Партію регіонів.

Обласна конференція Партії регіонів пройшла за “зачиненими” дверима. Численних журналістів, які сьогодні у другій половині дня приїхали на ранчо “Золота гора”, на партійний захід не пустили. Тож, оприлюднення першої п’ятірки відбулося за відсутності представників ЗМі. Загалом, перша п’ятірка кандидатів партії в списку до облради вийшла сенсаційною.

Очолив партійний список, як і передбачалося, голова Закарпатської облдержадміністрації та керівник обласної організації Партії регіонів Олександр Ледида.

Другим номером став, і це було також несподіванкою, один із найвідоміших бізнесменів Закарпаття Володимир Гісем. Багато хто сподівався, що Гісем зможе скласти гідну конкуренцію Сергію Ратушняку в боротьбі за крісло міського голови Ужгорода. Проте, цьогоріч такої дуелі не буде.

Третій номер (і це цілковита несподіванка) дістався директору ТРК “Даніо” Аллі Петровій. Нещодавно, під час проведення обласної партійної конференції, її помітили в президії Партії регіонів. Максимум, що прогнозували в зв’язку з цим для неї політологи, це одне з прохідних місць до Ужгородської міськради. Однак, вона посіла третє місце у списку.

Четвертий номер – у начальника Головного управління юстиції в Закарпатській області Петра Ільницького.

П’ятий номер – в голови ДПА в Закарпатській області Василя Іванча.

Загалом у списку – 54 кандидати (максимально можлива кількість претендентів). Варто відзначити, що усі діючі депутати облради – в нижній частині списку. Пояснюють регіонали це тим, що народні обранці мали достатньо часу і ресурсів для того, щоб за 5 останніх років добряче “засвітитися” серед виборців і продемонструвати свою роботу. Тож тепер матимуть можливість перевірити свої успіхи в “мажоритарці”. Єдиний виняток було зроблено для Ореста Туркевича, оскільки він на постійній основі працює у м.Київ і не має можливості повноцінно вести передвиборчу агітацію серед населення. У нього – місце в десятці.

Також, як повідомив керівник обласного осередку Партії регіонів Олександр Ледида, кандидатура на посаду міського голови Ужгорода остаточно стане відомою 2 жовтня, коли відбудеться друга частина партійної конференції.

KarpatNews.in.ua