Мукачево: Як студентські команди МДУ боролися за Кубок Закарпатської ліги КВН

На початку тижня в залі Закарпатського облмуздрамтеатру відбулася фінальна гра за Кубок Закарпатської ліги КВН. За цей трофей змагалися вісім команд з Мукачева і Ужгорода. В основному – студентські команди.
Титул найкращих в області відстоювали і два колективи міста над Латорицею, котрі представляли Мукачівський державний університет – «Хватило не Фантазии» та «БезУмная Молодёжь» («БУМ»). Вони продемонстрували все, на що здатні, й виклалися на всі 100%. І якщо для першої команди фінал Кубка – звичне, то хлопці з «БУМу», попри молодий вік (команда грає лише перший сезон), змогли на рівних позмагатися з уже визнаними «майстрами гумору».

І хоч наші команди у підсумку не здобули перемоги, але вони ще раз доказали, що недарма вважаються фаворитами змагань.

Попри все, саме під час церемонії відзначення кращих сезону, що минув, студент п’ятого курсу економічного факультету Юрій Чорій здобув нагороду як кращого актора сезону.

Команди під час підготовки до гри були забезпечені місцем для проведення репетицій, і всім, що потрібно для виступу.

Подібні високі результати наших колективів не були би можливими без всебічної підтримки керівництва МДУ в особі ректора університету, доктора хімічних наук, професора Юрія Вікентійовича Мигалини.

Інтернет-видання “Панорама Мукачева”