На Закарпатті водії-винуватці тікають, залишаючи потерпілих помирати на дорозі

На жаль, окремі водії й далі скоюють автопригоди, тікають з місця аварії, залишаючи потерпілих помирати на дорозі. Відразу дві такі прикрі ДТП сталися в краї цими днями.
Увечері на пл.Лаборця в Ужгороді водій автомобіля “Дейво” скоїв наїзд на 18-річну студентку університету. Потерпіла отримала забiйну рану потилицi та пошкодження лiктя, її було доставлено в лікарню. Водiй з мiсця ДТП утік, кинуту ним машину невдовзі розшукали й доставили на штрафмайданчик. Самого горе-водія продовжують розшукувати.

Аналогічна автопригода сталася і в тячівському селищі Тересва. Близько 9-ї години ранку водiй легкового автомобіля, який з мiсця пригоди зник, скоїв наїзд на пiшохода, 54-річного місцевого мешканця. Потерпілий із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забiйною раною потилицi був госпiталiзований в Тячiвську ЦРЛ. Невдовзі працівники карного розшуку спільно з працівниками ДАI затримали за скоєння наїзду 20-річного місцевого жителя. З’ясувалося, що наїзд на пішохода він скоїв на автомобілі ВАЗ-2108. Машину доставлено на штрафмайданчик райвідділу міліції.

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області