Закарпаття: Чотири митника з Чопа завоювали “бронзу” у складі збірної України на турнірі з міні-футболу в Білорусії

З 20 по 24 вересня у місті Брест (Білорусь) проходив великий міжнародний турнір із міні-футболу, в якому взяли участь збірні команди працівників митниць Білорусі, Росії, Молдови, України, Азербайджану, Вірменії, а також збірна команда прикордонників Білорусі та команда «Белтаможсервіс».
У складі збірної України виступали четверо гравців із Львівської митниці, двоє – Чернівецької, троє – з Південної митниці (Одеська область), один – із Києва та четверо представників Чопської митниці: Олександр Роман, Сергій Овчаров, Євген Мирончук та граючий тренер збірної України Петро Решко (на фото). Готував команду до турніру головний тренер Сергій Павленко з Києва. У своїй групі збірна України перемогла всіх своїх суперників і вийшла до півфіналу, де зустрілася зі збірною Білорусі. Фінальний свисток зафіксував перемогу господарів із рахунком 2:1. У матчі за третє місце збірна України зустрілася із командою “Белтаможсервіс” і перемогла з рахунком 4:3. Ця перемога принесла збірній України бронзові медалі міжнародного турніру.

У цій перемозі є великий вклад закарпатських земляків. Участь наших спортсменів у складі збірної команди України свідчить про відповідну роботу Ужгородської митниці, яку очолює Вадим Лось.

“Спорт Тайм”