Закарпаття: Ужгород запрошує на ярмарок “Золота осінь-2010”

2-3 жовтня в Ужгороді наплощі Ш.Петефі та вулиці Л. Толстого буде проведено традиційний ярмарок “Золота осінь-2010”. Як ведеться, у ярмарку візьмуть участь сільськогосподарські товариства, фермерські господарства, приватні підприємства, підприємства переробної і харчової галузі та споживчої кооперації.

На «базарі просто неба» будуть представлені у широкому асортименті овочі, фрукти, картопля, плодоовочеві консерви, виноградні і плодоягідних вина, м’ясо-молочна продукція, свіжа риба, продукція громадського харчування, товари непродовольчої групи. Свої товари (сушені гриби, дикоростучі плоди і ягоди, лікарські трави, мед, бочкотара для соління і квашення тощо) також представлять підприємства лісового господарства та інші суб’єкти господарювання.

Для забезпечення функціонування ярмарку у п’ятницю з 18.00 буде перекрито рух на вулиці Л. Толстого. Відкриється рух у неділю ввечері 18.00, повідомив прес-секретар Ужгородської міської ради Олег Подебрій. Він також розповів, що організатори свята очікують гостей із-за меж області та сподіваються на прихильність погоди.

Павло Білецький, Сlipnews.info