Кандидат на крісло мера Ужгорода пропонує усі сесії міської ради “видавати” в інтернет

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція першого офіційно зареєстрованого претендента на посаду Ужгородського міського голови  – Миколи Жолтані.
«Люблю бути першим,- так прокоментував свою позицію Микола Жолтані та додав. — Хто рано встає, тому Бог дає». За словами кандидата, подання документів зафіксоване сьогодні зранку о 9.29. Упродовж трьох днів він повинен отримати посвідчення і першим з усіх зможе  розпочати агітацію.
Микола Жолтані зазначив, що не є технічним кандидатом, йде перемагати і боротиметься до кінця. У своїй програмі використовуватиме такі підходи, які до цього, за його словами, не були використані. Зокрема пропонує повну інвентаризацію майна із земель міста, а також пропонує встановити у залі міськради вебкамеру, щоб всі сесії передавались в он-лайн мережу.
Стосовно своїх конкурентів кандидат налаштований спокійно, каже, що не буде наздоганяти жодні рейтинги  і обливати брудом опонентів. «Є історична необхідність у тому, щоб люди вибрали мене»,– каже Микола Жолтані. За його словами, з інших кандидатів на посаду мера йому імпонує Володимир Приходько: «Я знаю Володимира Опанасовича, його родину, його діяльність»
Володимир Сільваші, юрист, також повідомив, що до ТВК на реєстрацію подано списки Молодіжної партії України, яка й висунула кандидатом на мера Миколу Жолтані. За словами Миколи Жолтані, відомих політиків серед кандидатів у міську раду від МПУ немає. «Бог милував від великих політиків,- зауважив  він.