Павло Чучка: “Люди мене злочинцем не вважають”

Голова Баранинської сільради в Ужгородському районі Закарпаття Павло Чучка розповів про хід справи, за якою його обвинувачують у перевищенні службових обов’язків та можуть позбавити волі на один рік умовно.
«Дата Апеляційного суду призначена на 5 жовтня. Подача документів закінчується 4 жовтня. Вирок, озвучений 30 липня в суді першої інстанції, має буди механічно підтверджений в Апеляційному суді. Таке політичне замовлення, – підкреслив гуморист та політичний діяч під час онлайн-спілкування з читачами порталу «Мукачево.нет». – У випадку скасування вироку апеляції, влада тримає в запасі касаційну скаргу до Києва. Мої шанси нульові (взяти участь у виборах міського голови Ужгорода – ред.), а заплутати виборців можна дуже просто».

За словами П.Чучки, ім’я загиблого героя може прислужитися справі інколи не менше, ніж живий герой: «Історія знає таких прикладів чимало».

На уточнююче запитання, хто ж саме стоїть за політичними замовленням, Баранинський сільський голова зазначив: «Ранчо. Всі закарпатці розуміють що це. А за межами області учасники онлайн-спілкування нехай вважають, що замовниками є пастухи і конюхи».

Натомість, відповідаючи на запитання, чи не сердиться П.Чучка на Ледиду за те, що той зробив з нього злочинця, політик відповів: «Люди мене злочинцем не вважають. Злочинцем вважає Ледида».

Мукачево.net