Ініціатора акції “побиття вітрин” на Проспекті Свободи в Ужгороді утримують під вартою

Анатолій Рошко, який був затриманий міліцією за акцію, про яку вже повідомляло Закарпаття онлайн, щойно повідомив нашу редакцію телефоном, що його продовжують утримувати під вартою, мотивуючи це тим, що він вчинив серйозний злочин і буде заведено слідство.

Анатолій Рошко просить через пресу поставити запитання міністру МВС України Могильову на предмет, чи нормально те, щоб представників політичних сил затримували напередодні виборів за вуличні спектаклі.

Саме передвиборчим вуличним спектаклем і нічим іншим Анатолій Рошко вважає свої дії — впущену на бруківку цеглину. Після цього А. Рошко був затриманий міліцією, а у його пакунку виявлена загорнута в газету поролонова губка, розфарбована під цеглину.

Анатолій твердить, що йому дозволили подзвонити по мобільному телефону з відділу міліції. Скориставшись цим правом, він і зробив цю заяву.

Анатолій Рошко – звільнений директор Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру, нині працює в прес-центрі “Нове Закарпаття”, що входить до медіа-ресурсу чинного міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка.

30 вересня Анатолій Рошко через Закарпаття онлайн анонсував свій намір на знак протесту проти бездіяльності міліції щодо актів вандалізму в Ужгороді розбити 30 вітрин на проспекті Свободи в обласному центрі Закарпаття.

zakarpattya.net.ua