Закарпаття: Податкова міліція закриває підпільні ігрові зали та вилучає гральні автомати

Протягом останніх днів працівниками податкової міліції ДПА у Закарпатській області в результаті перевірки отриманої інформації виявлено кілька фактів порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні»

Так, у м.Сваляві було виявлено ігровий зал, який згідно з наданими документами орендує та здійснює в ньому діяльність місцевий приватний підприємець. З дозволу оператора-касира ігрового залу було проведено огляд  приміщення, де виявлено 4 гральні автомати марки «Стінгер», підключені до електромережі. На момент огляду на двох з ігрових автоматів велася азартна гра. Складено протокол огляду місця пригоди та взято пояснення. Товарно-матеріальні цінності орієнтовною вартістю 32 тис. грн.  вилучено та передано на відповідальне зберігання.

15 гральних автоматів марки «Play and Win», підключених до електромережі, виявили працівники податкової міліції у м.Виноградові. Гральний зал знаходився у підвальному приміщенні одного з кафе-барів райцентру, який орендує місцевий приватний підприємець. На момент огляду на одному з гральних автоматів проводилася азартна гра.

Товарно-матеріальні цінності орієнтовною вартістю 120 тис. грн. вилучено та передано на відповідальне зберігання.

В одному з кафе-магазинів м.Берегова виявлено 5 непрацюючих гральних апаратів марки “Стіндерс” без будь-яких документів щодо їх походження та власника. Товарно-матеріальні цінності орієнтовною вартістю 35 тис. грн. вилучено та передано на відповідальне зберігання.

За матеріалами УПМ ДПА у Закарпатській області