На Закарпатті розпочався політичний Інтернет-марафон “Мукачівський вибір 2010”

Місто Мукачево на Закарпатті “прославилось” в Україні своїми скандально-відомими виборами міського голови, які проходили в 2004 році. Тодішня влада намагалася змінити результати волевиявлення мешканців міста над Латорицею. З того часу сплило багато води.
Пройшло шість років. Місто змінилося, змінилась і психологія людей. Та по при все, Мукачево ще й досі знаходиться під прискіпливим оком як регіональних, так і всеукраїнських ЗМІ.

Два роки тому позачергові вибори навіть моніторили активісти всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундації Регіональних Ініціатив». Боротьба за головне крісло міста завжди є «гарячою»,цікавою та непередбачуваною подією.

4 жовтня інтернет-видання «Панорама Мукачева» при підтримці Представництва Європейської Комісії в Україні розпочинає політичний марафон «Мукачівський вибір 2010». Протягом місяця наші журналісти знайомитимуть читачів з політичними програмами партій, котрі боротимуться за крісла у Мукачівській міський раді. Окрім того ми спілкуватимемося з кандидатами на посаду мера міста над Латорицею. Наші політичні експерти аналізуватимуть перспективи партій, виборчі списки та технології, якими будуть користуватись політсили.

Ми надаватимемо найсвіжішу інформацію із політичних таборів, настрій кандидатів, та соціологічні дослідження, котрі будуть підготовлені нашими соціологами.

Тож обіцяємо вам цікаву та насичену політичну осінь 2010 року! Вже зовсім незабаром чекайте перший аналітичний матеріал наших журналістів.

Яна Кобулей, Інтернет-видання “Панорама Мукачево”