На Закарпатті цілий тиждень перебуватимуть учасниці конкурсу “Міс Студентство України 2010”

Цьогоріч конкурс “Міс Студентство України 2010” відбуватиметься в Києві в нічному клубі «Бомонд». Вперше переможниця змагатиметься на престижному конкурсі «Miss World University», який проходитиме в Кореї. Це є крок вперед студентських конкурсів на теренах України. Адже впродовж 4 років конкурс не проводився, а з цього року поміняв прописку.

Ліцензію від всесвітнього конкурсу отримало міжнародне модельне агентство “STAR model group”,  яке і проводитиме національні відбори конкурсу.

“Міс Студентство України 2010” відбудеться на початку грудня. 20 учасниць проводитимуть збори на мальовничому Закарпатті, серед прекрасної природи та цілющого повітря Карпатських гір. Протягом тижня з ними займатиметься команда на чолі з Василем Шереметою. Постановку конкурсу здійснюватиме танцювальна школа Влада Ями з Івано-Франківська, повідомляє Закарпаття онлайн.

В журі конкурсу запрошено “Королеву світу 2009” – Вероніку Вовчук, “ІІІ віце-міс Всесвіту 2010” – Анну Пославську, актора Жан Клода ван Дамма, футболіста, капітана “Динамо” Київ – Андрія Шевченка, актрису та ведучу Ольгу Сумську. В рамках конкурсу очікуються виступи зірок української естради.

Регіональні представники конкурсу:

Херсон – Виконавчий молодіжний міськвиконком
Івано-Франківськ – Молодіжний міськвиконком
Полтава – Модельное агентство “Марго”
Київ – модельне агентство “Інтер моделс”
Донецьк – продюсерська группа “KOLTSO”
Луцьк – “Інтер концерт Україна”
Закарпаття – Творчий центр “Startime”
Харків – Молодіжний міськвиконком
Дніпропетровськ – агентство “Crystal”
Одеса – агенство “Galaxy”
Крим – агентство “Alex model”