Закарпаття: Команда облКРУ привезла купу медалей і грамот із ІV Спартакіади серед працівників ДКРС

Низку медалей та грамот привезли закарпатські ревізори з ІV Спартакіади серед працівників ДКРС, яка проходила в столиці України. І вперше за всі роки участі в змаганнях закарпатці досягли такого високого результату – 4-го загальнокомандного місця.
Ревізори Закарпаття доказали, що вміють не тільки працювати над виконанням державних завдань, але й мірятися силою, витривалістю та логічним мисленням. Для цього нещодавно зібралися ревізори з усієї України в Києві. Сильну команду виставила й Закарпатська область. Змагатися треба було в таких видах спорту, як теніс, шахи, шашки, футзал, волейбол, дартс, теніс тощо.

Практично у кожному виді спорту закарпатські ревізори досягли високих результатів. У змаганнях по легкій атлетиці (естафета) команда обласного КРУ виборола ІІІ командне місце. Кращим нападником серед всіх українських волейболістів-ревізорів визнали закарпатця Анатолія Дубея. ТА й загалом команда КРУ в Закарпатській області посіла ІІ місце у змаганнях з волейболу.

ІІІ місце у великому тенісі серед усіх українських ревізорів виборов Михайло Плавайко.
Шосте місце в дартсі виборов Олександр Прокопенко.

Від чоловіків-ревізорів не відставали й жінки. Четверте місце у настільному тенісі зайняла Людмила Кертис, у шахах – Марія Готра, п’яту позицію у шашках виборола Лідія Горват.

Четверте місце в спартакіаді зайняла команда закарпатських ревізорів і в перетягуванні канату.

Прес-служба КРУ в Закарпатській області