Ужгород: Учнівська молодь побувала з професіографічною екскурсією на швейній фабриці

Відповідно до плану спільних заходів Ужгородського міського центру зайнятості та Управління освіти Ужгородської міської ради  щодо проведення профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю на 2010-2011 н.р. на базі ЗАТ „Ужгородська швейна фабрика” 5 жовтня  відбулася професіографічна екскурсія для учнів 9-х класів ЗОШ №5 м.Ужгорода.
Метою проведення даного заходу є ознайомлення учнів із специфікою роботи фабрики, її матеріально-технічною базою, умовами праці, оплатою праці, поглиблено інформувати учнів про особливості здобуття професії „швачка” в Ужгородському вищому комерційному училищі Київського національного торгово-економічного університету

Професіографічна екскурсія пройшла на високому рівні завдяки участі в цьому заході  директора фабрики Мирослави Каламуняк та начальника відділу кадрів Оксани Перец.

Молодь мала можливість отримати змістовну і корисну інформацію щодо роботи фабрики в цілому та більш детально  ознайомитися з виробничим процесом виготовлення швейних виробів.

Учні з великою зацікавленістю спостерігали за роботою досвідчених майстрів, адже  бути професіоналом своєї справи –  це робота за покликанням   душі,  підтвердженням того, чи є випуск готової продукції відмінної якості, яка користується широким попитом серед населення м.Ужгорода та за його межами.

Неоніла Мазуренко, начальник відділу активної підтримки безробітних Ужгородського МЦЗ