Ужгородська ромка може сісти до в’язниці на 8 років — за жорстоке побиття палицею 67-річного чоловіка

Про це повідомила начальник міського відділення Ужгородського МУ УМВС України у Закарпатській області, підполковник Катерина Кийович.
Ще 5 жовтня ромка 1948 року народження, її доня 1985 року народження та двоє малолітніх внуків навідалися до сміттєвих контейнерів по вулиці Міцкевича. Вибрали собі все необхідне. Аж раптом до них підійшов чоловік, який виглядав соціальнонезахищеним, і сказав, мовляв, тут усе моє. Почалася суперечка, чоловік штовхнув старшу жінку. Та не відступала — почала бити чоловіка дерев’яною палицею.

“За цією картиною спостерігав мешканець одного з будинків по вулиці Міцкевича. Саме він викликав міліцію та швидку. Ужгородська міліція дуже вдячна чоловікові, оскільки завдяки йому ромка не вбила бідолаху, і оперативникам вдалося затримати жінок за гарячими слідами”, — інформує Кийович.

За словами підполковника, ромка так сильно била чоловіка, що аж переламала склепіння черепа з обох боків. Допоки прибула міліція, зловмисниці зникли. Та, як каже пані Катерина, завдяки показам свідка жінок спіймали. Останні в усьому зізналися.

Як з’ясувалося, постраждалий — ужгородець 1943 року народження, проживає по вулиці Заньковецькій. Він є соціальнонезахищеним. Того дня, 5 жовтня його госпіталізували до реанімації Обласної лікарні. Лише 7 жовтня ввечері він прийшов до тями. За словами, К. Кийович, життя чоловіка — на волосині.

Вона ж повідомила, що попередньо ромці світить 4—5 років в’язниці. Якщо чоловік помре, то циганка може сісти на 7—8 років.

РІО