Закарпаття: Вихованці Мукачівського клубу карате “Сінай” завоювали 6 медалей на чемпіонаті України з карате за версією JKS

Приємний подарунок до Дня учителя зробили вихованці мукачівського клубу карате «Сінай» своєму тренеру, майстру спорту України Роману Маслигану. У чемпіонаті України з карате за версією JKS , що проходив днями в Донецьку, вони завоювали шість медалей різного ґатунку в різних вікових групах та розділах змагань.
Про це повідомили в інформаційній службі ЗОФКШ.

Незважаючи на важку дорогу до місця проведення турніру, а це майже 36 годин в дорозі з пересадкою у Львові, та на невеликий час на підготовку до чемпіонату наші спортсмени з честю та гідністю пробилися до фінальної частини чемпіонату.

Змагання були організовані Міністерством молоді та спорту України та Українською асоціацією карате, і зібрали понад 300 спортсменів. На них були представлені 14 регіонів України. Запекла боротьба проходила між донецькими та харківськими каратистами, якісні двобої демонстрували спортсмени з Луганська, АР Крим, Дніпропетровська та інші… Після довгих та напружених двобоїв, нарешті були визначені найсильніші каратисти України, а серед них Чемпіонами України стали: в командному розділі змагань Андрій Дзямко в категорії 12-13 років, який також в особистій першості провів понад 8 боїв з яких достроково 5 виграв і в загальному заліку посів 3 місце та завоював бронзову нагороду, та Сергій Забишній в категорії 8-9 років. Бронзовими призерами стали Сергій Егоров та Владик Бауман в категорії 10-11 років. Срібною призеркою з розділу куміте серед дівчат в категорії 12-13 років стала Юлія Єгорова, яка програла у фіналі неодноразовій переможниці всеукраїнських змагань з Донецька, інформує Закарпаття онлайн.