Затрашня кулінарна битва “Політика в шоколаді” в Ужгороді відміняється?

Кулінарна битва Політика в шоколаді не відбудеться?Громадська організація «Сільверленд» повідомляє: через неотримання від Ужгородської міської влади дозволу на проведення, анонсована акція Кулінарна битва «Політика в шоколаді», запланована на 9 жовтня, на жаль, не відбудеться.Офіційна підстава відмови – діюча заборона на проведення масових заходів в Ужгороді в будь-яких місцях, крім Театральної площі, майдану близь облмуздрамтеатру та Боздоського парку. Нагадуємо, акцію планували влаштувати у партерному сквері близь Закарпатської ОДА – на майданчику, котрий неодноразово був місцем проведення кулінарних шоу.

Ініціатори акції просять вибачення в ужгородців за те, що не вдається подарувати місту свято та висловлюють жаль, що міська влада виявилася не готовою підтримати подібну нестардатну подію.

Утім, через уже наявні заявки від учасників та значний суспільний резонанс, ГО «Сільверленд» допускає можливість проведення акції в дещо іншому форматі, в інший час і в іншому місці. Про деталі зобов’язуємось повідомити.

ВЗП