Закарпаття: У матчі за футбольний Суперкубок Міжгірщини зустрінуться ФК “Колочава-Негровець” і ФК “Міжгір’я-Лозянське”

Як і передбачалося, Х тур, що відбувся минулого тижня, не уквітчався різноманіттям, бо і в ньому вже традиційно відбулася всього одна зустріч: ФК “Вучкове” прийняв ФК “Шипіт”.
Матчі між командами ФК “Бескид” — ФК “Міжгір’я-Лозянське” та ФК “Колочава-Негровець” — ФК “Едельвейс” не відбулися із вже відомих нам причин — деякі колективи давно забули про участь у першості й три тури поспіль не з’являються на зелених газонах району. Відтак команди “Міжгір’я-Лозянське” та “Колочава-Негровець” заробляють по три очки.

А на стадіоні в Лозянському вирували справжні футбольні пристрасті. Тут точилася боротьба за друге місце. В разі перемоги ФК “Шипіт” ставав срібним призером (доля золотих медалей була вирішена достроково в ІХ турі). За рівного протистояння все ж таки перемогу здобув “Шипіт”. І це закономірно — команда вже кілька років поспіль бере участь у турнірі і заслуговує на винагороду. Впевнена перемога 3:0 і ми можемо привітати срібних призерів району. Так тримати!

Здавалося б, вучківцям, виходячи з логіки команд, які втратили інтерес до першості, грати зовсім не потрібно. Але хочеться подякувати хлопцям за проявлений характер та любов до футболу. Незважаючи на незадовільні результати, команда не опустила рук, а продовжувала грати весь турнір. Наполегливість обов’язково виправдається, якщо наступного року колектив знову візьме участь у чемпіонаті.

Практично всі клуби провели по 10 ігор. Формально залишається не зіграною перенесена зустріч VІ туру між командами Вучкового та Колочави, але на розподіл місць це аж ніяк не вплине. Тому можемо привітати нових чемпіонів та призерів районної першості: ФК “Міжгір’я-Лозянське“ — перше місце, ФК “Шипіт“ має срібло і бронзові винагороди за командою “Колочава-Негровець“.

За умов, що кубок району здобув ФК “Колочава-Негровець”, а перше місце в чемпіонаті виборов ФК “Міжгір’я-Лозянське”, на вболівальників очікує надпринципова гра за суперкубок, за якої колочавці матимуть шанс на реванш.

Андрій ГОЛОДНЯК, “Верховина”