Ужгород: Закарпатський облвійськкомат відправив до лав української армії перших 84-х юнаків “осіннього призову”

Перші 84 юнаків від Закарпаття цієї осені відправлено до лав Збройних Сил України. Урочистості з цієї нагоди відбулися в обласному військовому комісаріаті у вівторок, 12 жовтня.
Цієї осені із Закарпаття до армії мають піти 770 юнаків. Такий план отримала область на осінній призов 2010 року. Більшість з них служитимуть в сухопутних військах – 284 та повітряних силах – 163. Решта – у внутрішніх військах (150), військово-морських силах (30) та інших військових формуваннях. Призову підлягають юнаки 1985-1992 років народження. За словами виконувача обов’язків обласного військового комісара полковника Анатолія Балашова, проблем із призовом на Закарпатті не буде.

– Нині служба в армії стає перепусткою до престижних професій, тому серед молоді бажаючих поповнити лави Збройних Сил України стає дедалі більше. Загалом, за останні три роки область в лідерах за результатами виконання призовної компанії, – констатував Анатолій Балашов.

У вівторок із Закарпаття у різні військові частину відправлено 84 юнаків. Наші хлопці служитимуть в Києві, Львові, Золочеві, Євпаторії та Василькові.

На завершення урочистостей молодь благословив отець Василій. Також юнаки отримали подарунки – їм було вручено комплекти засобів гігієни.

Прес-центр ОДА