Ужгород: “Бліц” і “Танцювальна корпорація друзів” завойовуватимуть серця жителів Європи

Ужгородський танцювальний колектив “Танцювальна корпорація друзів” готується до гастролей в Болгарію, а наш гурт “Бліц” їхатиме на Чемпіонат світу з хореографії до Італії. Про це під час прес-конференції повідомили керівник Народного ансамблю “Танцювальна корпорація друзів” Євген Брежинський та керівник Народного колективу “Бліц” Альона Камінська.
“Готуємося до Нового року. Це — багато концертів, дитячі свята, ранки. Згодом готуємося дати свій сольний концерт з абсолютно новою програмою. Збираємося здивувати глядача не кількістю номерів, а саме — трохи в іншій якості подамо”, — ділиться планами пан Євген.

Він також повідомив, що “Танцювальна корпорація друзів” готується до літніх гастролей.

“Нам запропонували дуже цікавий варіант у Болгарії. В цьому році ми себе дуже гарно зарекомендували, ми сподобались, нам сподобалось… Наразі так”, — додає хореограф.

Хореограф Альона Камінська поінформувала, що невдовзі відбудеться прем’єра спектаклю від колективу “Бліц”.

“Ми наразі відклали прем’єру спектаклю, який ми вже давно готуємо. Наша постановниця багато працювала за кордоном, і лише зараз приїхала до Ужгорода, і веде роботу по спектаклю. Також готуємося до Нового року. Маємо домовленості з хореографами, які після Нового року приїдуть до нас на нові постановки”, — каже пані Камінська.

А в травні “Бліц” поїде на Чемпіонат світу.

“Ну, і найбільш значуще — у травні 2011 року в Італії буде Чемпіонат світу, на який ми їдемо. Будемо везти дітей в усіх вікових категоріях. І влітку ми також матимемо гастрольний тур”, —   доповнює хореограф.

Евеліна Гурницька, РІО