Закарпаття: Міжгірський ФК “Верховина” програв на виїзді ФК “Середнє” з розгромним рахунком — 0:6

Фавориту чемпіонату не соромно програти, але, будемо відвертими, опір треба все-таки чинити гідно супернику, навіть у його рідних стінах. Як не прикро, але цієї істини не дотрималася “Верховина” під час виїзної календарної гри на Ужгородщині з “Середнім”.
Міжгірці пропустили аж шість голів у свої ворота і не спромоглися поквитатися бодай одним забитим м’ячем. З аналогічним рахунком 0:6 програли і наші резервісти, наче змовившись з дорослим складом. Цей сезон — до завершення першості залишилося лиш три тури — теж провальний для нашої команди, у її очковому багажі всього-на-всього поки що 9 пунктів. Хоч черговий програш верховинців явно засмутив, але втішає те, що завдяки зусиллям керівництва райдержадміністрації за фінансової скрути відшукано кошти на утримання команди, а це значить, що “Верховина” має шанс пройти всю дистанцію першості. Хотілося б, щоб вона воскресла віру своїх вболівальників у заключних матчах за цієї події.

Хоч “Берегвідейк” у цьому чемпіонаті теж впевнено виступає, але до титулу переможця йому ще треба зачекати. Наблизитися до лаврів могли берегівці в минулому турі, причому у двобої з “Поляною”, яка їм наступає на п’ятки в турнірній таблиці. Але цей принциповий поєдинок перенесено на пізніший строк у зв’язку з участю “Берегвідейка” у розіграшу кубка України серед аматорських футбольних колективів.

Зате на фініші першості почало грізно стукати у двері “Мукачево”. Гравці з не першого і не другого міста Закарпаття у себе вдома заганьбили рахівські “Карпати”, розгромивши їх з “сухим” результатом — 9:0. Наступний суперник “Верховини” — пістрялівський “Метеор” на рідному стадіоні також потужно атакував і, як наслідок, святкував успіх у зустрічі з великобичківською “Ялинкою” — 5:1.

Не такі господарі спортарени страшні, як їх малюють — це сміливо спростував новодавидківський клуб “Ф. Медвідя”, здобувши потрібну перемогу у Довгому над “Боржавою” — 1:0.

Результати матчів дублерів: “Метеор” — “Ялинка” — 1:1, “Мукачево” — “Карпати” — 6:0, “Боржава” — ФК “Ф. Медвідя” — 0:0.

Василь Пилипчук, “Верховина”вина” для mizgir.com.ua