Закарпаття: У Виноградові відкрили нове футбольне поле зі штучним покриттям (ФОТО)

На Закарпатті з’являються сучасні спортивні майданчики. Сьогодні, 14 жовтня, нове футбольне поле зі штучним покриттям відкрилося у Виноградові. Варто відзначити, що Виноградівщина – край футбольних талантів. Саме тут розпочали свою кар’єру відомі майстри шкіряного м’яча Василь Рац та Адріан Пуканич.
Символічний перший удар на нововідкритому футбольному майданчику зробив заслужений майстер спорту Василь Рац. Далі школярі провели тут перший товариський матч. Віднині на штучному майданчику – розмірами 42 на 24 метри, виноградівські діти зможуть проводити уроки фізкультури, змагання з футболу, гандболу не лише влітку, а й зимою.

Зазначимо, що сьогодні також відкрилися аналогічні штучні поля ще у трьох населених пунктах області: Верхньому Водяному (ЗОШ  І-ІІІ ступенів, Рахівщина), Добрянському (ЗОШ І-ІІІ ступенів, Тячівщина) та у місті Іршава (міський стадіон).

Нагадаємо, що до кінця року подібні міні-поля з’являться в кожному районі Закарпаття – загалом, область отримає 20 майданчиків загальною вартістю понад 4 мільйони гривень. Більшість із майданчиків встановлять в гірських районах області.

Микола Староста, KarpatNews