Кримські комуністи назвали “регіоналів” фашистами

За словами головного комуніста Криму Грача, Партія регіонів “розв’язала в Криму справжню війну за землю-матінку”, відсторонивши інші партії від виборів.

Президент Віктор Янукович і його команда діють як фашисти під час окупації Криму.

Про це заявив депутат, перший секретар Кримського рескому Компартії Леонід Грач, повідомляє прес-служба кримської організації партії.

За його словами, Партія регіонів в Криму “творить свавілля”.

“Навіть тут, де проходить мітинг, ми бачимо плоди свавілля: величезний будинок Музичного театру з усіх сторін обклеєно гігантськими агітаційними плакатами Партії регіонів, тоді як за законом на держпідприємствах і установах держвласності ніяких атрибутів передвиборної агітації бути не може”, – уточнив депутат.

За словами Грача, Партія регіонів “розв’язала в Криму справжню війну за землю-матінку”.

“Вони варварськи по Південному берегу Криму зробили все, щоб там не було представників не бажаних їм партій ні на чолі, ні у складі селищних і особливо дільничних комісій”, – розповів комуніст.

Він також підкреслив, що перемогти кримські партії зможуть, лише об’єднавшись на етапі контролю результату виборів.

“Якщо ми всі разом проконтролюємо результати виборів і підемо єдиним фронтом голосувати, і продемонструємо, що у нас у всіх хоч і різні партійні погляди, але всі ми об’єднані загальним протестом проти грубого нехтування закону Партією регіонів, ми зможемо перемогти”, – вважає Грач.

Раніше Грач заявив, що Україна рухається до диктатури.

Нагадаємо, лідер “Свободи” Олег Тягнибок вважає, що населення кримського півострову все частіше віддає свої голоси на виборах за націоналістичну партію “Свобода”.

“Щоразу, коли відбуваються вибори в Україні, то в Криму і Севастополі ми отримуємо в декілька разів більше голосів, ніж на попередніх виборах. На такий же результат розраховуємо і 31 жовтня. Висуваємо своїх кандидатів як до ВР АРК, так і до Севастопольської міської ради”, – сказав Тягнибок.

tsn.ua