УМВС України в Закарпатській області оголосило конкурс дитячого малюнка “Міліція очима дітей”

З нагоди Дня української міліції, яке відзначатимемо в грудні, УМВС України в Закарпатській області оголошує конкурс дитячого малюнка “Міліція очима дітей”.
У ньому візьмуть участь діти та онуки працівників міліції, пенсіонерів ОВС віком від 6 до 16 років. На конкурс подаватимуться індивідуальні творчі роботи дітей, виконані олівцем, фломастерами, фарбами тощо. Переможців визначатимуть у трьох вікових категоріях: від 6 до 8, від 9 до 12 та від 13 до 16 років. Трьох переможців у кожній категорії очікують грамоти та цінні подарунки. Нагородження проводитиметься під час урочистостей в УМВС з нагоди Дня міліції та Нового року.

Художні роботи учасники направлятимуть в управління кадрового забезпечення УМВС до 26 листопада 2010 р. Малюнок слід виконувати на аркуші формату А-3, на якому мають бути вказані такі реквізити: назва роботи, назва служби та підрозділу міліції, де працюють чи працювали батьки дитини, прізвище, ім’я та рік народження дитини, адреса проживання, контактний телефон. Малюнки не повинні бути оформлені рамками, наклейками тощо.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області