Закарпаття: 24 жовтня Ужгород запрошує на конкурс краси Міні-міс “Чарівна перлинка”

Ужгородський Палац дітей та юнацтва запрошує на конкурс краси «Міні-міс «Чарівна перлинка». Відмінність конкурсу від традиційних змагань краси полягає в тому, що з кожною дитиною багато працюють по-окремо, навчають новим вмінням, а також згуртовують як учасниць, так і їхніх батьків. Тут дійсно панує дружня атмосфера і діти це відчувають.
Переможниця одного з попередніх років Оксана Качмар розповіла журналістам, що завдяки участі у «Чарівній перлинці» набула впевненості та сміливості у виступах перед глядацьким залом. Після конкурсу дівчинка почала займатися вокалом, а також тут її помітила і запросила на заняття тренер з гімнастики. У результаті Оксана побувала на змаганнях майже у всіх областях України, а також здобула перемогу на конкурсі «Міс Дюймовочка Закарпаття».

А переможниця 2003 року Юлія Місяйло після «Чарівної перлинки» побувала ще на конкурсах в Артеку, Одесі, а також у Домініканській республіці, де здобула титул першої віце-міс «Міні-міс світу».

Організатори конкурсу здійснюють маленький подвиг, адже у нинішніх умовах вони дарують дітям і нам свято. Для дівчат це свого роду путівка в життя, можливість побачити трохи більше, ніж зазвичай. Конкурс «Чарівна перлинка» надихає зробити світ красивим хоча б всередині себе.
Свято краси відбудеться 24 жовтня о 16.00 за адресою: наб. Студентська 8. «Падіюн» тел.: 64-34-00, 64-35-00.

Сlipnews.info