Закарпаття: Сьогодні вночі на Іршавщині обстріляли будинок кандидата в депутати

В ніч з 18 на 19 жовтня 2010 р. в с. Ільниця Іршавського району невідомі обстріляли будинок голови первинної організації партії «ВО «Батьківщина» депутата трьох скликань та кандидата в депутати сільської ради Івана Капітана.
Як розповів сам Іван Іванович, він допізна дивився політичне  ток-шоу на одному з каналів й раптом почув брязкіт скла. Спочатку подумав, що це хтось кинув по вікнам жменю гравію, однак коли вибіг на подвір‘я й придивився пильніше, то побачив, по дві маленькі дірки, близько 5 мм, у віконному склі на вітальні та спальні, а також дірки від куль в дерев‘яних віконних рамах. За словами Івана Капітана будинок обстріляли у проміжку часу приблизно між 01.05 та 01.15 хв. 19 жовтня. Після того викликали міліцію, однак правоохоронці тільки взяли покази й поїхали геть, навіть не стали шукати кулі для проведення експертизи.
Сам Іван Капітан пов‘язує замах на своє життя та життя його близьких з наближення виборів. «Все це пов‘язано з виборами, однак вони мене не залякають, а рано чи пізно я знайду, хто це зробив», – підсумував Іван Капітан.

Прес-служба Закарпатської обласної організації партії «ВО «Батьківщина»