Закарпаття: Геннадій Москаль нагадав “кримінальні” подробиці одного з кандидатів у депутати Мукачівської міськради

До Мукачівської районної ради Закарпатської області від «Єдиного центру» балотується скандально відомий кримінальний авторитет Володимир Паульо, добре знаний також за прізвиськом Чалий. Про це заявив народний депутат від «Народної самооборони» Геннадій Москаль.

Політик вирішив нагадати подробиці біографії цього кандидата від партії Балоги.

«У квітні 2004р. на повторних виборах мера Мукачева В.Паульо разом зі своїми «братками» вчинив погроми на виборчих дільницях, а далі організував побиття народних депутатів, які приїхали в Мукачево, щоб виступити на захист В.Балоги. Кільком із них довелося звертатися в лікарню. Після самих виборів Чалий за вказівкою міліцейського керівництва підшукав підставних осіб, що за гроші взяли на себе викрадення виборчих протоколів із Мукачівської ратуші», – повідомив Г.Москаль і продовжив: «А вже під час президентської кампанії в листопаді 2004р. цей кримінальний авторитет зібрав групу «братків» і вчинив напад на готель «Комфорт» у Сваляві — повибивав двері, потрощив меблі й сантехніку, після чого побив і силоміць вигнав без верхнього одягу надвір понад сорок студентів-агітаторів».

Продовжуючи інформувати про «подвиги» кандидата у депутати Мукачевської райради, Г.Москаль додав, що «у 2006 р. Свалявський райсуд засудив В.Паульо за скоєння масових заворушень і перешкоджання здійсненню виборчого права до п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки. У період тієї ж президентської кампанії 2004 р. Паульо разом із напарником привселюдно побив і вигнав із виборчої дільниці депутата парламенту Грузії, котрий мав посвідчення офіційного спостерігача, видане ЦВК».

«Скоєні Паульо злочини отримали такий негативний резонанс, а його особа є настільки одіозною, що коли прийшов час відповідати за скоєне, жоден адвокат не хотів братися за захист Чалого. І ось тепер «ЄЦ» висуває його в депутати, а контрольована Балогою місцева преса пише, який Паульо хороший і скільки добрих справ зробив для людей», – додає політик від «НС».

«Думаю, що колишні колеги Балоги по парламенту, яким дісталося від Чалого в 2004 р., оцінять «великодушність» лідера «ЄЦу», а прості виборці зроблять висновок, яку саме «якісну Україну» збирається будувати ця партія», – резюмував Геннадій Москаль.

“Народна самооборона”