FEMENістки стали голими грудьми проти Путіна: “Кремлевским карликам не дадим”

У Києві біля пам’ятника Леніну на бульварі Шевченка жіночий рух FEMEN влаштував чергову акцію з роздяганням – цього разу дівчата вирішили голими грудьми “захищати” Україну від візиту прем’єр-міністра Росії Володимира Путіна.

Шестеро активісток скандували гасла: “Путин, трогай любовницу, а не Украину”, “Украина – не Алина”, “Нас так легко не нагнеш”, “Кремлевским карликам не дадим”, “Дзюдаист, борись с другими”, “Нас не трахнешь”.

22-річна феміністка Євгенія Крайзман розповіла, що не боїться мерзнути за Україну. “Вся Україна мерзне і голодує, тому я не проти заради цього постояти 5 хвилин і померзнути”, – наголосила вона і додала, що на її думку, “Путін приїхав, щоб загарбати черговий шматок України”.

Дівчата з FEMEN повідомили, що “діти”, яких вони притискали до грудей, символізують скандальну історію про роман Путіна з гімнасткою Аліною Кабаєвою. Результатом цього став хлопчик Дмитро, названий на честь президента Дмитра Мєдвєдєва.

“Путін плутає чоловічий статевий орган з пальцем. Якщо уточнювати, то Україну з Кабаєвою”, – підкреслили активістки.

Жіночий рух виступає проти такого правління глави російського уряду і вважає, що Путін має визнати – “він може скільки завгодно імєть власну коханку і робити їй скільки завгодно дітей, але права імєть нашу країну йому ніхто не давав”.

Акція тривала близько 10 хвилин. Серед глядачів були лише журналісти і випадкові перехожі. Так, був помічений даїшник, який фотографував оголених дівчат на свій мобільний телефон.

Як відомо, у середу Путін прилетів в Україну. У ході візиту заплановані його зустрічі з президентом Віктором Януковичем та українським прем’єром Миколою Азаровим. Потім Путін візьме участь у 7-му засіданні українсько-російського міжурядового комітету з питань економічного співробітництва. За результатами засідання очікується підписання близько 10 міждержавних угод.

tsn.ua