Мати віддала 8-річну дочку “в оренду” педофілу

Мати разом зі старшою донькою ініціювали побачення 8-річної дівчинки з 37-річним педофілом.

У Ленінградській області мати разом зі старшою донькою ініціювали побачення 8-річної дівчинки з 37-річним педофілом. За це він їм платив по 500 рублів.

Волосовський суд виніс вирок у справі про наругу над 8-річною дівчинкою. На лаві підсудних знаходилися ґвалтівник, мати і старша сестра неповнолітньої. Вони визнані винними.

Кримінальну справу по 132 статті Кримінального кодексу (насильницькі дії сексуального характеру) було порушено слідчим відділом по місту Волосово в серпні 2009 року, в результаті перевірки інформації, що надійшла з місцевих органів опіки та піклування. У ході розслідування був затриманий і арештований Олександр Семенов – 37-річний житель Гатчинського району, який вже був засуджений за педофілію. Історія його знайомства з так званою сім’єю 8-річної дівчинки стала відома правоохоронним органам у ході розслідування.

Як розповіли у слідчому відділі, старша дочка Світлани Яковлєвої Настя (ім’я змінено – прим. ред.), якій на той час виповнилося 15 років, якось пізно увечері йшла по дорозі. Семенов, який проїжджав повз, погодився її підвезти. По дорозі дівчина розповіла йому про свою нелегку долю: грошей в сім’ї немає, життя здається безрадісним і тільки алкоголь дозволяє їй випробувати радісні хвилини. Після цього монологу Семенов запропонував дівчині заробити власним тілом. Вона погодилася. Згодом були ще зустрічі з новим знайомим. Настя також познайомила чоловіка зі своєю матір’ю.

Як було встановлено в ході слідства, у травні 2009 року Світлана Яковлєва сама зателефонувала Семенову і запропонувала розважитися з її молодшою донькою, якій на той момент було 8 років. Для цього вона готова була виділити їм кімнату в своєму будинку. Коли все закінчилося, педофіл вручив Яковлевій 500 рублів. Настя дізналася про це лише через кілька днів, коли повернулася з лікарні. Історія про материнський заробіток зацікавила її. І тепер вже старша сестра привела за руку малолітню сестру в лісовий масив поблизу селища Будіна, де Семенов усамітнився в машині з дитиною. Настя заробила на цьому більше матері – крім 500 рублів в її руках опинилася сумка з продуктами.

Суд виніс вирок про позбавлення волі метір та доньки строком на 9 років і чотири відповідно. Олександр Семенов отримав 14 років у колонії суворого режиму. Поки тривало слідство, з ініціативи органів опіки суд позбавив батьківських прав Яковлєву. Крім усього, у Світлани та Насті відібрали новонароджених дітей, які з’явилися на світ за той час, поки йшло розслідування кримінальної справи.

tsn.ua