Закарпаття: Читайте у черговому номері газети «НЕДІЛЯ»: щоденник Сергія Федаки, інтерв’ю з лікарем Анатолієм Тимченком, вкрадену горілку, дорогі авто та політичні пристрасті…

Знайомству з новою людиною завжди передує певна інтрига. Особливо у тому випадку, коли чуєш про потенційного знайомого чимало і, головно, позитивного. Тут уже вступає у силу своєрідне упередження: чи співпаде власне враження із авансованими оцінками тих людей, які викликають у тебе об’єктивну повагу. 

Анатолій Тимченко – про медицину, і не тільки…

Знайомству з новою людиною завжди передує певна інтрига. Особливо у тому випадку, коли чуєш про потенційного знайомого чимало і, головно, позитивного. Тут уже вступає у силу своєрідне упередження: чи співпаде власне враження із авансованими оцінками тих людей, які викликають у тебе об’єктивну повагу. У цьому, конкретному випадку упередження виявилося зайвим. Анатолій Тимченко – знаний в Ужгородському, щонайменше, районі медик. Має колосальний досвід роботи у най екстремальніших умовах. Вроджена допитливість й уміння організувати власний час дозволяли поєднувати чимало занять одночасно. Саме тому його життєвий досвід поєднує практичну роботу медика і управлінця, впровадження нових технологій і політичну активність…

Інтерв’ю з Анатолієм Тимченко журналіста Тетяни Вашаргелі читайте у черговому номері газети «НЕДІЛЯ» від 29 жовтня

 

Із щоденника Сергія Федаки… Монастирі

Цими днями дуже хотілося сховатися від передвиборної суєти кудись у глибинку. І якраз минулої суботи історик Юрій Давилець та ієромонах Пімен (Мацола) організували прес-тур, присвячений виходу їхнього альбому-путівника «Православные монастыри Закарпатья». Наразі першим видали російськомовний варіант – до міжнародного фестивалю православних ЗМІ, який відбувся в Києві на початку жовтня. Зараз друкується український варіант, який міститиме ще і додаткові резюме англійською та іншими західними мовами.

Детальніше про закарпатські монастирі читайте у черговому номері газети «НЕДІЛЯ» від 29 жовтня

На весіллі вкрали горілку!

В одному з ресторанів у центрі Рахова святкували весілля. Лунала музика, звучали щирі слова побажання та вітання молодим.  Гуляння продовжилося і в неділю. А коли наступного дня навідалися, аби прибрати посуд, то зауважили на вікні розбиту шибку. Згодом з’ясувалося: уночі тут побував хтось чужий – зникли кілька десятків пляшок горілки та кухонний сервіз, подарований молодим.

Детальніше про рахівське весілля та зниклу горілку читайте у черговому номері газети «НЕДІЛЯ» від 29 жовтня

zakarpatpost.net