Закарпаття: На Іршавщині сантехнік обікрав лікарню, щоб випити і закурити

Сантехнік однієї з лікарень Іршавського району, бажаючи відшукати гроші на пляшку горілки та пачку сигарет, не придумав нічого кращого, як обікрасти цей медзаклад.
До працівників карного розшуку Іршавського РВ УМВС звернувся керівник тамтешнього медичного закладу із заявою про те, що зі складського приміщення лікарні хтось викрав близько трьох кубометрів обрізної дошки для підлоги.

Працівники карного розшуку на звернення головного лікаря відразу відреагували: здійснили подворові обходи, опитали громадян. На одному із сусідніх із лікарнею дворогосподарств працівники міліції побачили дошки, збиті у щити для опалубки для заливки бетону на огорожу. Вони надто були схожі до тих, про які говорив головний лікар. Тож стражі порядку вирішили з’ясувати у власників цього обійстя походження дошок. Господиня повідомила, мовляв: дошки купила у сантехніка лікарні за 50 гривень.

Зрозуміло, що далі маршрут оперативників проліг до оселі згаданого чоловіка. Сантехнік був у цей час дома і добряче напідпитку. Відпиратися не став, а розповів працівникам міліції усю правду. Зокрема, повідав, що надто хотів випити і закурити, а грошей на пляшку горілки і сигарети не мав. Тому й вирішив таким способом підзаробити. Знав, що його односельчанка шукає опалубку для заливки бетону, тож він і запропонував їй дошки. Жінка погодилася, тим паче за таку ціну.

До речі, після цієї пригоди, зрозумівши, що справи кепські, лікарняний злодій пішов навіть до місцевого священика божитись, буцімто більше горілку пити не буде. Після цього прийшов до райвідділу з щирим каяттям та довідкою від святого отця.

За цим фактом слідчий Іршавського райвідділу порушив кримінальну справу, триває розслідування.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС України в Закарпатській області